CANS

ICI architectes

Details

Verhelst bureau d études
Projectomschrijving
In een uiterst dichtbebouwde wijk, vlak bij het Fernand Cocqplein in Elsene, zorgen rechthoekige parallellepipedums voor een vergroting van de wooncapaciteit van een typisch Brussels huurhuis. De verloederde koterijen maakten plaats voor nieuwe volumes die wél goed geïsoleerd en luchtdicht zijn. Het geheel is opgewaardeerd op basis van de huidige technische normen en de energetische winsten worden versterkt via de doordachte dimensionering van de ramen. Deze renovatie annex uitbreiding biedt een accuraat antwoord op de vraag naar ruimtelijke verdichting en gemengd wonen in de stad. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat de bewoners optimaal kunnen genieten van de rust in de beslotenheid van het binnengebied. De slaapkamer(s) en de leefruimte bevinden zich aan de achterkant, terwijl de open keuken met eetruimte is ingericht aan de straatzijde.
U wilt zich aanmelden

voor de awards

Ontdek hieronder de registratieformulieren

U wilt deelnemen

AAN DE GALA-AVOND

Klik hieronder en ontdek alle mogelijkheden