Belgian Building Awards

Op donderdag 21 februari 2019 worden de volledig vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op BATIBOUW. Dit evenement lauwert de realisaties van architecten en exposanten.

Dit evenement is een organisatie van BATIBOUW in samenwerking met SanomaRedactiebureau PalindroomIk Ga Bouwen & Renoveren, de Orde van Architecten en architectura.be.

De Awards worden uitgereikt tijdens een galadiner tijdens BATIBOUW 2019. Keynote speaker Koen Olthuis is eregast.

 

Geniet mee van een uniek gala en profiteer ervan ook uw partners uit te nodigen, de uitstraling van uw firma te boosten en alle leaders uit te sector te ontmoeten: architecten, aannemers, verdelers, fabrikanten, designers, …

 

Het event vindt plaats op donderdag 21 februari 2019. Op het programma van de avond: inspiratie, gastronomie.. en netwerking.
We zullen ook de kans krijgen om de heer Koen Olthuis te ontvangen als Keynote speaker.

Koen Olthuis (1971) studeerde Architectuur en Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. In 2007 werd hij verkozen als nr. 122 in Time Magazine's lijst van meest invloedrijke mensen ter wereld vanwege de toenemende wereldwijde belangstelling voor waterontwikkelingen. Daarnaast heeft het Franse tijdschrift Terra Eco hem in 2011 gekozen als een van de 100 groene personen die de wereld zullen veranderen.
Meer informatie over Koen Olthuis:

 

Maak deel uit van dit exclusieve evenement door te kiezen uit één van de aangeboden formules die het best aan uw wensen voldoet. We kijken er naar uit om samen met u de bouwsector te vieren.
Het BATIBOUW-team staat tot uw beschikking indien u nog vragen heeft. Aarzel niet om hen te contacteren en wacht niet te lang om uw plaats te reserveren; ze zijn immers beperkt.

 

Download hier het inschrijvingsformulier

 

Meer info?

Aarzel niet om contact op te nemen met Axel Schierhout (a.schierhout@fisa.be | +32 491 90 87 68) of Frédéric Joyeux (f.joyeux@fisa.be - +32 474 32 93 39) als u nog vragen heeft of een afspraak wenst te maken.

Architecten

Voor de Architectuurawards werd een totaal nieuw concept ontwikkeld waarbij prijzen toegekend worden in vijf categorieën:

  • Rookie of the year (voor jonge architectenbureaus)
  • International (Bekroning van een project in België waarvoor een Belgische bureau samengewerkt heeft met een internationale partner)
  • Pioneer Award (bekroning voor een architect of organisatie die pionierswerk verricht heeft)
  • New way of living (bekroont projecten die op innovatieve wijze inspelen op nieuwe trends in wonen en leven en zo een antwoord bieden op de vraag naar een efficiënter en duurzamer ruimtegebruik)
  • New way of working (bekroont projecten die op originele wijze een invulling geven aan een kantooromgeving)

 

Behalve deze Architectuurawards is er ook een aparte Award voor standhouders:

Exposanten

  • Product Innovation (voor een nieuw product op de markt dat een toonaangevende en vooruitstrevende rol speelt in uw sector)
    De uitreiking van deze award wordt volledig beheerd door het magazine IK GA BOUWEN van Sanoma. Ingeschreven exposanten van BATIBOUW hebben een mail ontvangen met de nodige informatie omtrent de Innovation Award. Deze award is bovendien gelinkt aan het Innovation House op BATIBOUW. Inschijvingen zijn nu gesloten.


Voor het volledige wedstrijdreglement, klik hier.

U wilt zich aanmelden

voor de awards

Ontdek hieronder de registratieformulieren

U wilt deelnemen

AAN DE GALA-AVOND

Klik hieronder en ontdek alle mogelijkheden